1/6

Field House Renovation and Entry Addition

Proctor Academy (Andover, NH)

Formerly known as “the cage”, the Proctor Academy Field House was transformed by Black River Design into a welcoming, daylit, and exciting new home for the school’s athletics and wellness programs.  BRD’s design adds glazing overlooking the gymnasium from the first, second, and third floor lobbies as well as the fitness center.  Previously used for storage and mechanical systems, the upper floors were reclaimed and now house several new classrooms and social spaces.  

Project Team:
Landscape Designer: VHB
Civil Engineer: Stephen J Smith Associates
Structural Engineer: Engineering Ventures
Mechanical Design/Build: New England Air Systems
Electrical Design/Build: Cole Electric
Fire Protection Design/Build: John L. Carter Sprinkler Company
Building Code Consultant: John Dawson Owner Services
Construction Manager: HP Cummings Construction Company